Friday, November 11, 2011

Ronda - Ronda Putrajaya..

~Salam~

Semalam kan kami pusing Putrajaya lagi dan lagi..bekali-kali pusing aku tetap tak ingat jalan..kalau jalan pergi rumah MFB aku hafal..teetttt..haha...After tengok  movie,kami pegi BSN beli no pin upu untuk adik MFB..pastu pusing - pusing tengok keindahan bangunan baru  kat Putrajaya ni...Hasilnya...


 Bangunan Kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan


Bangunan Kementerian Pembangunan Wanita & Kebajikan Masyarakat


Bangunan Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan



Ketiga-tiga bangunan tadi dekat dengan PICC



Heee...nak menyelit jugak..MFB suke buat muke ala-ala adik taw..peace yow!!
 (*_*) v


p/s: MFB cakap aku da gemok..die kate dagu da berlapis,pipi da tembam...(T_t)


















4 comments:

Qu azniza ;) said...

ahahaha. sweet!
pandai tim jiwang dah lam blog la ni!

Fatimah Muhammad said...

mane ade (*_*)...cube fokus kat sidebar belah kanan ni..title "anak pak mat"...tengok ayat paling last..pastu mesti ko sengeh..haha

Qu azniza ;) said...

baguih timah. sng aku nk cment haha!

p/s: but why comments verification still at ur comments box?

Fatimah Muhammad said...

dah ok da kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...